Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic

Cauti cel mai bun aparat de masaj anticelulitic? Celulita este o problema foarte frecventa, este inestetica si poate crea stari neplacute anumitor persoane. Masajul anticelulitic este o solutie eficienta iar pe piata exista o multime de optiuni de autoingrijire ieftine la care poti apela.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il cauti la un aparat de masaj anticelulitic este ca dispozitivul sa poata reproduce masajul anticelulitic manual efectuat de un terapeut in masaj profesionist, care este, de fapt, cel mai eficient tratament – dar poate fi costisitor ca bani si timp.

Care este cel mai bun aparat de masaj anticelulitic – Top 3

Toate cele trei dispozitive de mai jos sunt aparate bune pentru masaj anticelulitic. Descopera specificatiile fiecaruia:

Aparat Profesional de Masaj Anticelulitic si General BellFyd®

Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic 2

mai mult de 5 review-uri

Dispozitiv fara fir profesional, 6 trepte de viteza, 5 programe de masaj, accesorii mutiple.

Verifica pretul aici

Aparat de masaj anticelulitic, fara fir, Zenifique

Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic 1

mai mult de 49 review-uri

Aparat fara fir pentru uz casnic, 6 trepte de viteza, 5 programe de masaj, tot corpul.

Verifica pretul aici

Aparat pentru masaj profesional anticelulitic 4 in 1 Horigen® M240

Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic 3

mai mult de 79 review-uri

Aparat profesional cu fir, 6 trepte de viteza, 1 program, uz profesional.

Verifica pretul aici


Ce cauzează celulita?

Cercetatorii considera ca principala cauza a celulitei este reducerea circulatiei in tesuturile din zona in care apare. S-a constatat ca circualtia este cu 35% mai mica decat in regiunile neafectate.

Din cauza acestei circulatii reduse, grasimea nu este reabsorbita eficient din aceste parti atunci cand corpul tau are nevoie de ea. Cheia pentru reducerea celulitei este de a ajuta la restabilirea acestei circulatii in zonele afectate de celulita.


Cum ajuta masajul la reducerea celulitei?

Se pare ca masajul ajuta la imbunatatirea circulatiei in tesuturile afectate, permitand ca excesul de grasime sa fie reabsorbit in mod normal. Daca masajul este realizat pentru o perioada lunga de timp, depozitele anormale de grasime vor fi reabsorbite si redistribuite in mod normal in tot corpul.


De ce sa-ti cumperi un aparat de masaj anticelulitic?

Aplicarea cremelor anticelulitice cu ajutorul unui aparat de masaj anticelulitic este esentiala pentru stimularea circulatiei sanguine si a penetrarii substantelor active in straturile pielii, maximizand astfel eficacitatea tratamentului impotriva celulitei.

Utilizarea regulata a cremelor anticelulitice in tandem cu un aparat de masaj anticelulitic nu numai ca imbunatateste aspectul pielii, ci si contribuie la reducerea aspectului de coaja de portocala, oferind rezultate vizibile si de durata in lupta impotriva celulitei.

Daca te confrunti cu celulita si doresti o solutie simpla si eficienta, un aparat de masaj anticelulitic este alegerea perfecta. Este o investitie valoroasa, eliminand nevoia de a cheltui timp si bani pentru sedinte regulate de masaj, oferindu-ti rezultate palpabile din confortul casei tale.