Cei mai buni ochelari de condus noaptea

Conducerea pe timp de noapte nu este o gluma. Farurile autovehiculelor care vin din sens opus pot cauza neplaceri majore soferilor. Daca ai dificultati in a conduce pe timp de noapte din cauza luminilor orbitoare, o pereche de ochelari de condus pe timp de noapte te poate ajuta.

*Daca intampini constant probleme de vedere pe timp de noapte, ia in considerare programarea unui examen oftalmologic pentru a consulta un medic oftalmolog – este posibil sa ai nevoie de ochelari cu prescriptie.

Daca nu ai nevoie de lentile cu prescriptie medicala, poti incerca intotdeauna o pereche de ochelari de condus pe timp de noapte pentru a decide singur(a) daca te ajuta. Majoritatea sunt ieftini (sub 100 de lei), asa ca nu este o investitie prea mare pentru a afla.

Care sunt cei mai buni ochelari de condus noaptea – Top 3

Ochelari de condus noaptea Clips On SUPERSOFER

Cei mai buni ochelari de condus noaptea 1

mai mult de 23 review-uri

Protectie UV 400, lentile polarizate de culoare galbena si neagra, Conducere pe timp de zi sau noapte, 2 tocuri incluse, sistem „Clip On” – se aplica usor pe ochelari.

Verifica pretul aici

Ochelari de condus polarizati SuperSofer ZI+NOAPTE

Cei mai buni ochelari de condus noaptea 2

mai mult de 61 review-uri

Protectie UV 400, lentile polarizate galbene si negre, potriviti atat pentru zi cat si pentru noapte, 2 tocuri incluse, design modern, originali, certificate de garantie.

Verifica pretul aici

Ochelari de condus Noaptea SUPERSOFER™ Wayfarer

Cei mai buni ochelari de condus noaptea 3

mai mult de 67 review-uri

Protectie UV 400, Pachet de 2 ochelari – lentile galbene si negre polarizate, utilizare zi si noapte, 2 tocuri incluse, unisex, estompeaza stralucirea farurilor, panza speciala stergere.

Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi o pereche de ochelari de condus noaptea?

Odata cu inaintarea in varsta, vederea nocturna incepe sa ni se deterioreze. Acest lucru, combinat cu omniprezenta pe sosele a masinilor echipate cu faruri LED extraordinar de stralucitoare, poate face sofatul pe timp de noapte dificil pentru unele persoane.

Desi o pereche de ochelari de condus pe timp de noapte nu asigura o vedere extraordinara, acestia vor fi de ajutor. Chiar daca ne imbunatatesc vederea pe timp de noapte doar un pic mai mult – aduc totusi un plus si nu un minus – motiv pentru care cred ca e de ajuns sa ii luam in considerare.

Avand in vedere ca majoritatea perechilor de ochelari pentru condus pe timp de noapte costa in jur sau sub 100 de lei, acestia pot fi o investitie inteleapta pentru soferii mai in varsta. Chiar si un pic de reducere a stralucirii farurilor poate imbunatati siguranta noastra – a tutror – pe sosea.