Calorifere decorative ⇨ Ghid 2022

Calorifere decorative • Radiatoare decorative • Calorifere moderne • Radiatoare ornamentale

Calorifere decorative • Radiatoare decorative • Calorifere moderne • Radiatoare ornamentaleCaloriferele decorative au un design modern si sunt potrivite pentru orice tip de spatiu interior. Ele adauga o nota eleganta si luxurianta spatiilor rezidentiale sau comerciale in care sunt instalate, imbunatatind decorul acestora.

Aceste calorifere utilizeaza cea mai recenta tehnologie de incalzire, precum si un design luxuriant, caloriferele decorative moderne sunt proiectate pentru a fi ecologice, extrem de eficiente termic dar si extrem de eficiente energetic.

Au trecut vremurile in care acestea erau doar o sursa de caldura pentru casa. Acum sunt concepute pentru a fi un element decorativ pentru casa dvs. si sunt disponibile intr-o gama variata de stiluri, culori, dimensiuni si materiale.

Designul caloriferelor a devenit in ultima perioada deosebit de important atat pentru designeri cat si pentru beneficiari. O camera nu ar trebui sa fie doar calduroasa, ci si confortabila. Imbunatatirea spatiilor depinde atat de temperatura aerului dar si de un design placut ochiului.

⇨ Iata care credem noi ca sunt cele mai bune calorifere decorative

Calorifer Baie Portprosop, Vision, Drept, Cromat, 450x1703mm, 625w

Calorifer Baie Portprosop, Vision, Drept, Cromat, 450x1703mm, 625w
Design deosebit, putere termica ridicata, material: otel.
( 625w )

Radiator (calorifer) portprosop Ferroli Flavia, 680×1200 mm, Antracit

Radiator (calorifer) portprosop Ferroli Flavia, 680x1200 mm, Antracit
Presiune de lucru 10 bari, material otel, culoare: gri antracit.
( 748 W )

Radiator port prosop decorativ, Cromat, KLEO 300 mm X 1600 mm, 16kg

Radiator port prosop decorativ KLEO 300 X 1600
Culoare: cromat, material: otel, Presiune de lucru 3 bari, 26 de elementi.
( 695 W )

Calorifer, Crom, radiator portprosop din otel, 60×120 cm, EGO-Maximilian

Calorifer, Crom, radiator portprosop din otel, 60x120 cm, EGO-Maximilian
Culoare: cromat, material: otel, presiune de lucru 4 bari, 21 de elementi.
( 1137 W )

De ce ar trebui sa alegeti caloriferele decorative?

Nu intamplator designul unui calorifer revine in tendinte. Desigur, nimeni nu doreste sa anuleze scopul principal al acestora – incalzirea – dar aspectul elegant si estetic al lui poate juca un rol important pentru o persoana moderna. Casa nu este doar un adapost impotriva fenomenelor naturale externe, ci si un loc in care ar trebui sa fie placut sa traiesti si sa te relaxezi. Obiectele din jurul nostru ne afecteaza starea de spirit si ne modeleaza gustul. Pot fi utilizate in bai , camere de zi, dormitoare sau chiar la decorarea cu stil a birourilor si spatiilor comerciale!

Cum alegeti cel mai bun calorifer decorativ?

Alegerea celui mai bun radiator decorativ nu este o sarcina usoara. La urma urmei, pe piata din Romania, exista o multitudine de optiuni si modele de calorifere din care puteti alege. De la radiatoare verticale la radiatoare pe coloana. Alegerea celui mai potrivit calorifer decorativ pentru casa dumneavoastra ar putea fi un proces destul de complicat insa nu unul imposibil.

Daca sunteti in cautarea unor calorifere decorative pentru baia, dormitorul sau camera dvs. de zi, trebuie in primul rand plecat de la principul ca acestea ar trebui sa se imbine cu tema interioara si sa arate bine plasate in baia, dormitorul respectiv inima casei dumneavoastra (livingul). Caloriferele decorative sunt un mijloc excelent pentru a crea un punct focal in camera pe care doriti sa o amenajati.

Atunci cand doriti sa alegeti calorifere decorative de calitate, tineti minte ca stilul si materialul din care sunt fabricate ar trebui sa se completeze reciproc in functie de dimensiunea incaperii in care veti dori sa le instalati. Materialul din care este confectionat caloriferul ar trebui sa joace un rol deosebit de important in decizia dumneavoastra de cumparare.

Pentru spatiile mari, caloriferele din aluminiu nu sunt potrivite deoarece desi se incalzesc rapid se racesc la fel de rapid. Ele sunt ideale insa pentru incaperile mai mici (ba, dormitoare etc.) deoarece pot oferi o cantitate mare de caldura intr-un timp foarte scurt. Pentru camerele de zi sau incaperile mai spatioase, cea mai buna optiune este alegerea unui calorifer din fonta, deoarece se incalzeste si se raceste mult mai incet.

Avantaje si dezavantaje

Caloriferele decorative au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Au trecut vremurile in care un calorifer trebuie sa ocupe un perete intreg sau sa strice aspectul unei camere. Radiatoarele decorative ofera o noua gama de posibilitati in ceea ce priveste designul unei incaperi, sunt moderne si deosebit de elegante. Insa haideti sa vedem si care sunt avantajele si dezavantajele radiatoarelor decorative.

Avantajele caloriferelor decorative

  • Ofera valoare estetica incaperii in care sunt instalate;
  • Pot fi cu usurinta incorporate in designul interior al camerei;
  • Sunt eficiente: utilizeaza cea mai recenta tehnologie in domeniu;
  • Economisiti energie;
  • Gama variata de modele;

Dezavantajele caloriferelor decorative

  • Pretul un pic mai piperat decat la caloriferele clasice;